om oss

Ungdom i Oppdrag Kristiansand

Skjærgårdsheimen er et pulserende misjonssenter i den sørlandske skjærgård. På disse sidene kan du lese om hva som foregår på og ut fra senteret. Du er hjertelig velkommen til å delta på våre skoler og arrangementer eller komme innom på besøk om du er i nærheten!

Skjærgårdsheimen senter ligger på idylliske Flekkerøy i Kristiansands skjærgård. Stedet har siden det ble bygd i 1903 hatt flere forskjellige eiere, men ble overtatt av Ungdom i Oppdrag Kristansand sommeren 1994. Siden dette har senteret blitt renovert og bygget ut. Ungdom i Oppdrags arbeid på Sørlandet ble startet av Geir og Elin Fagerbakke i 1989. Ståle og Marianne Braseth har ledet senteret siden 2000. I dag har senteret mer enn 25 fulltidsstab og 30+ langtidsmisjonærer ute på feltet.

Heimen

Siden 1994 har mer enn 1000 personer vært studenter på de ulike skolene som har vært arrangert på senteret. Hver høst starter en seks måneders DTS (Disippel Trenings Skole), og hvert vår arrangeres diverse andre kurs og skoler innenfor UiOs universitet, University of the Nations (UofN). Blant annet har PCYM (Principles of Child and Youth Ministries), SOIWSW (School of Intercession, Worship and Spiritual Warfare), IECS (Introduction to Ethnolinguistics and Cultural Studies) og IBC (Introduction to Biblical Counseling) vært en del av opplæringstilbudet, i tillegg til LTS (Leadership Training Seminar) og BSN (Bible School for the Nations).

Senteret er fylt opp med liv og aktiviteter gjennom hele året og seminarer og weekender for ektepar, familieleirer, Skjærgårdstreff 50+, In Touch leirer og team som jobber blant ungdom og innvandrere er også en viktig del av det store bildet på basen.

Følg oss på sosiale medier: 


UIOs visjon

20 år gammel var Loren Cunningham på en misjonstur på Bahamas. Under en bønnestund fikk han en visjon fra Herren. I filmen som ble avspilt for hans indre øye, så han for seg bølger som skyllet inn over et verdenskart. Mens han så på, ble bølgene til ungdom som gikk ut til alle kontinentene for å dele de gode nyhetene om Jesus. Ungdommene var overalt; på gatehjørner, med hjelp til nødlidende, gjennom barmhjertighetsarbeid, en hånd strakt ut til de fortapte. Dette var i 1956. Bølgene skyller fortsatt innover land…

dts_postcard_english_front1

 

Ungdom i Oppdrags Verdier

Her kan du lese litt mer om Ungdom I Oppdrags verdier og hva vi står for.