Deltid Alternativer – BSN

BSN Deltid Alternativer

 

Vi anbefaler at du tar hele BSN kurset, men for noen er dette vanskelig å få til. Derfor gjør vi kurset tilgjengelig for dem som ønsker å ta det på deltid også. Når du tar BSN på deltid kan du bo på UiOs base, eller du kan ordne bosted selv.

Tre alternativer:

  1. Alternativ en: Undervisning, bønn og lovsang. Tilbudet inkluderer også ukentlige smågrupper og ukentlige møter med en veileder.
  2. Alternativ to: Samme som alternativ en, i tillegg gjør du all bibellesningen. (I løpet av skolen leser vi gjennom hele Bibelen.
  3. Alternativ tre: Alternativ en, i tillegg til at du gjør de store prosjektoppgavene. Prosjektene er følgende: å undersøke & undervise en av småprofetene, et prosjekt om Guds Kongedømme basert på evangeliene, undersøk & undervis et NT brev og utarbeid en plan for disippelgjøring, for en menighet som du er interessert i.

I tillegg anbefaler vi på det sterkeste at du blir med på BSNs globale praksistur der du får se hvordan det du har lært påvirker andre. Men vi har samtidig forståelse for at det er vanskelig for noen å være borte fra familie og forpliktelser i to måneder.

Prisen for å delta i 16 uker med undervisning og levekostnader (på UiOs base) er kr. 23.800,-. Prisen for praksis varierer mellom kr. 10.000 – 22.000,-, det avhenger av hvor vi reiser til.

Ta kontakt hvis du er interessert i å delta på deltids BSN. Vi vil strekke oss langt for å skreddersy en løsning tilpasset ditt liv og forpliktelser.