DTS

Destiny DTS – Explore Your Destiny in God

Vi tror at Gud har en hensikt for ditt liv. Gjør deg klar til å utforske den!

Disippeltreningsskolen (DTS) handler om å kjenne Gud og gjøre ham kjent! Skolen vil gi deg mange muligheter til å kunne vokse i ditt personlige forhold til Gud. På DTS lærer du å kjenne Gud på en måte som har betydning for hverdagslivet. Gjennom livsforvandlende undervisning, et levende fellesskap, inspirerende Jesus-fokus, bibelstudier, lovsang og en misjonstur til en annen kultur. I løpet av disse månedene vil du bli utfordret til å videreutvikle din karakter og kunne identifisere dine gaver og sterke sider. Teori og praksis går tett sammen, og gjør at troen vokser og livet blir forandret.

 

 

gabbi

 

«På DTS-en forandret og gjennopprettet Gud livet mitt! Han begynte å jobbe med meg fra dag en. Jeg kom med veldig mye skam, dårlige syn på de rundt meg, et sårt hjerte og mye stolthet. Gud har jobbet mye med livet mitt, når jeg ba og leste bilbelen ble det mer ekte og jeg ville ha mer av Ham! Han har satt meg fri fra det gamle livet! Hjertet mitt er helbredet og jeg har mye mindre stolthet. Livet er gjennopprettet. Sykt digg! – Gabriel Ingebretsen.

 

 

 

Neste skole

Dato og pris

Søk her

 

 

 En skole med både teori og praksis

 

Teoridelen

DTS starter med tre måneder livsforvandlende undervisning på idylliske Skjærgårdsheimen. Hver uke har et nytt tema, og du får muligheten til å lytte til engasjerte mennesker fra ulike land som lever ut det de snakker om. Det handler om at du skal få kjenne Gud. Vite hvem han er. Høre Hans stemme. Ha mot til å følge troen og være en kristen i hverdagen. Vi inviterer deg inn i et godt fellesskap som ønsker å kjenne Gud og gjøre Ham kjent. Et fellesskap med bønn, lovsang, personlig oppfølging, sosiale kvelder og mye mer.

 

 

Praksisdelen

I begynnelsen av januar reiser vi på outreach. Skolen deles opp i flere team og setter kurs mot fjerne strøk. Her møter du en annen kultur, andre mennesker med andre oppfatninger av tro og liv. Outreach gir deg mulighet til å bety en forskjell for andre mennesker og du får dele evangeliet gjennom ord og praktisk handling. Verdens viktigste arbeid! De siste årene har vi blant annet reist til Sør-øst Asia, Thailand, Kambodsja, Filippinene og Tyrkia.