DTS-linjer

Destiny DTS – En skole, tre linjer

Årets DTS har tre ulike linjer; Reaching the Unreached, Reaching the Broken og Reaching the Rising Generation. Tre ulike linjer som fokuserer på misjon, sjelesorg og ledertrening. Vi ønsker å utruste unge mennesker på ulike områder til å være i stand til å gå dit som Gud leder. Gud reiser opp og trener en ny generasjon av unge mennesker til å leve radikalt for Han, og det ønsker vi å være en del av.

Hele DTS-en har felles undervisning. Hver uke er det i tillegg satt av 3 timer til de ulike linjene. I løpet av teoridelen vil det også være en linjeuke, hvor hver linje har separat undervisning med egne lærere. Årets praksisuke og outreach vil også være fokusert ut fra hvilken linje du velger.

Ellers vil DTS-en være ett stort miljø, og vi vil ha alt fra undervisning, smågrupper, sosiale arrangementer og lovsang sammen som én skole.

 

Reaching the Unreached – Misjon

Er din drøm å være en del av Hans drøm? Å skrive Hans historie? Å være den første til å dele med noen hvem Jesus er? Få reise til de unådde og se Guds hjerte for nasjonene? Vi utruster deg til å involvere deg i nye kulturer. Gjør deg klar til å se misjonsbefalingen med nye øyne.

I dag finnes det 6 600 unådde folkegrupper, og over 3 milliarder unådde som aldri har hørt evangeliet! Skjærgårdsheimen har helt siden senteret startet i 1994 hatt et hjerte og et fokus på unådde folkeslag. Som base har vi adoptert unådde folkeslag som vi drømmer om å se tilbe Gud på sitt språk og i sin kultur. Gjennom misjonslinja ønsker vi å trene og utruste unge mennesker med et hjerte for misjon og unådde folkeslag. Vi ønsker at alle skal se at misjon ikke bare er for noen få utvalgte, men at vi alle er kalt til å være en del av å fullføre misjonsbefalingen som Gud har gitt oss.

Du vil få nye kunnskaper om kultur og kommunikasjon, hvordan dele evangeliet, bibelske prinsipper for misjon og hvordan du kan ta del i misjon med dine gaver og interesser. I løpet av høsten vil du møte mennesker med lang erfaring fra misjonsmarka på ulike måter og i forskjellige land. Ønsker du å bli inspirert og utfordret av hva Gud gjør blant folkeslagene? Og finne ut hvordan du kan være med å gjøre en forskjell for evigheten? Du kommer ikke til å være den samme etterpå.

Dato: 9. sept 2017 – 17. mars 2018
Pris: 43.900,-

 


 

Reaching the Broken – Sjelesorg

Har du hjerte for å bringe legedom og gjenopprettelse til en verden som går i oppløsning? Lengter du etter å se mennesker satt fri i Gud? Du er skapt til relasjoner. Med Gud. Med mennesker. Vi vil gi deg praktiske redskap til å lede mennesker ut i frihet og helhet.

Verden er full av brutte relasjoner og mennesker. Gud lengter etter å komme med frihet og gjenopprettelse inn i alle situasjoner. Ønsker du å bedre kunne forstå og lære mer om hvordan du kan møte mennesker i vanskelige situasjoner i livet? Vi tror på indre helbredelse og Guds gjenopprettende kraft. Sjelesorg er en viktig del i å hjelpe mennesker til å leve et helt og oppreist liv.

Gjennom sjelesorgslinja vil du få muligheten til å dele og snakke om eget liv og egne erfaringer. Du vil få et større bilde av hvordan vi kan være Jesu hender og føtter for å kunne møte andre mennesker. Du vil bli utrustet til tjeneste og få nyttige verktøy med på veien.

Dato: 9. sept 2017 – 17. mars 2018
Pris: 43.900,-


Reaching the Rising Generation – Ledertrening

Er du en leder? Har du et hjerte for å lede andre? Gud reiser opp en ny generasjon til å lede som et eksempel. Vi tror på unge mennesker. Du vil bli utrustet som en ung leder. Vi går sammen med deg, trener deg og hjelper deg å utvikle de ledergavene Gud har gitt deg.

Verden i dag trenger kristne unge ledere som tør og er villige til å gå foran og lede. Mennesker som ikke velger å være passive, men som selv ønsker å stå fram og ta ansvar for å skape forandring og vekst.

På ledertreningslinja vil du få innføring i bibelske eksempler og prinsipper innen lederskap. Kanskje er du allerede med i en ungdomsgruppe? Vi gir deg redskaper og kunnskap om hvordan du selv kan vokse selv og samtidig lede andre.

Når outreachen er over i mars, planlegger og leder vi kortere misjonsturer for ungdomsgrupper til Europa gjennom Mission Adventures. På ledertreningslinja får du ikke bare mye god undervisning og kunnskap om det å lede, men du får muligheten til å sette det ut i praksis. Dette blir utrolig spennende!

Dato: 9. sept 2017 – 3. juli 2018

Fra 18. mars – 2. juli planlegger og leder vi misjonsturer for ungdomsgrupper til Europa!

Pris: 48.900,- (9 måneder)