Undervisningen

grensesprengende og livsforvandlende undervisning!

 

DTS er kjent for grensesprengende og livsforvandlende undervisning! Det handler om at DU skal få kjenne Gud. Vite hvem han er. Vite hva Hans Ord sier. Kjenne sannheten som setter deg fri. Oppleve Hans nærvær. Høre Han snakke til deg. Ha sunne relasjoner. Ha mot til å følge troen. Det handler om å være en kristen i hverdagen. Tema og undervisere varierer noe fra år til år, men mange av våre lærere kommer tilbake hver høst.

 

undervisning

 

Lærere og emner for denne høstens DTS:

(sjekk ofte, fordi vi oppdaterer dette etterhvert som flere lœrere er satt!)


Marianne Braseth: Guds karakter og vår identitet i Kristus

Marianne kommer fra Norge og har jobbet mye med basen vår. Hun har en enorm gave til å kommunisere, og hun inspirerer stort til å leve med Gud gjennom ordene hun underviser og livet hun lever. For en start på DTS-en dette er! Og å få se mer av hvem Gud er og hvem du er, vil garantert merke deg for livet!

Tormod Bakkevold: Evangelisering
Tormod bor i Søgne og er engasjert i flere tjenester i Kristiansand. En av dem en en tjeneste med fokus på evangelisering gjennom B-city, et initiativ der kristne samles ukentlig for dele evangeliet i byen. Han deler fra erfaring og vet virkelig hva han snakker om når han underviser. Han har en engasjerende, varm og forfriskende måte å undervise på. Med sitt engasjement og sin livsstil inspirerer og utfordrer han oss til å dele troen vår med glede.

Tove Poulsen: Disippelgjøre nasjoner
Tove er fra Danmark og sitter i lederteamet for YWAM Nord Europa. Hun inspirer til å se Guds hjerte for alle samfunnsområder gjennom historien i det gamle testamentet. Evangeliet er ikke ment til bare å prege kirken, men også regjeringen, familie, utdannelse, økonomi, kommunikasjon, vitenskap/teknologi og kunst/underholdning. Annerledes og meget bra undervisning!

Solfrid Quist: Bønn/høre Guds stemme/åndelig krigføring
Solfrid bor i Kristiansand, men reiser over hele verden og underviser. Hun har ledet UiO-arbeid både i Danmark og England, og ledet tidligere hospitalskipet Anastasis. Hun er også engasjert i Mercy Ships sammen med ektemannen Erling. Solfrid er glad i Jesus, grunnfestet i Guds Ord og har en klar og tydelig undervisning som setter folk fri. Hun har rik erfaring i bønn og med Den Hellige Ånds ledelse, og utfordrer oss til å praktisere gudslivet der vi er.

Sigmund Evensen: Bibelen
Sigmund har i en årrekke ledet Wycliffe Norge og er nå seniorrådgiver for organisasjonen. Han har en brennende kjærlighet til Guds Ord og folkeslagene. Sammen med familien sin bodde han 19 år i Papua New Guinea blant Umanakaina-folket. Sammen med kona Ingjerd laget de skriftspråk for dette stammefolket og jobbet med bibeloversettelse og disippelgjøring. Nå bor han i Bærum. På en inspirerende måte utfordrer Sigmund deg til å ta misjonsbefalingen på alvor, gjøre Bibelen tilgjengelig for alle folkegrupper og være lydig mot det Gud kaller deg til – uansett.

Francois Botes: Lovsang og det profetiske
Francois Botes ble født i Sør-Afrika og tok imot Jesus i 1980. På den tiden studerte han klassisk piano og sang. Siden 1988 har han vært i fulltidstjeneste. Han har sin base i Storbritannia, men reiser og tjenestegjør i mange ulike nasjoner. Tjenesten hans har en unik kombinasjon av undervisning og profetisk synging.