Mission Adventures – 2018

Visjon

Mission Adventures ønsker gjennom korttidsmisjon å stå sammen med og tjene den

lokale menigheten. Vi tror på å fullføre misjonsbefalingen ved å formidle en iver for et livsvarig misjonsengasjement i hver enkelt deltager.

“For Herren har vel sagt deg hva godhet er, og hva Han krever av deg. At du skal gjøre det som er rett, elske barmhjertighet og vandre ydmykt med din Gud.” – Mika 6:8

MA er et 14-dagers program om sommeren.

Litt Mer I Dybden

Mission Adventures (MA) er en teamtjeneste i Ungdom i Oppdrag. Vi tilbyr et ferdig opplegg til deg som ungdomsleder – vi skreddersyr misjonsturer for ungdomsgrupper. Vi legger alt til rette slik at dere som menighet kan gjøre tjenesten.

Treningsleir

Mission Adventures starter med en firedagers treningsleir på Ungdom i Oppdrags
senter på Flekkerøy, ved Kristiansand. Treningen inkluderer undervisning, lovsang,
gruppesamlinger, tid alene med Gud, trening i kreativ evangelisering og
teamaktiviteter. Dette er en intensiv treningsleir hvor vi ønsker å forberede og utruste til misjonstur.

Outreach

Etter treningsleiren drar vi på en tidagers misjonstur. Her får ungdommene bruke det de har lært. Programmet ute i de ulike landene blir variert med evangelisering på ulike måter, bønn, praktisk arbeid, besøk i menigheter, husbesøk, matutdeling blant fattige, “skattejakt” og mye mer (Avhengig av stedene vi drar).

Hvert år ser vi at det betyr en forandring både i de landene vi reiser til og i ungdomsgruppen. Ungdommene strekker grenser, de blir motivert og inspirert til å oppleve mer av misjonslivet og til å spre evangeliet også når de kommer hjem!

Ønsker du å se ungdommene dine vokse, ta nye steg og få dypere kjennskap til Gud som Herre over livene deres? Da er Mission Adventures noe for deg – det vil bli livsforvandlende for gruppen din!

Spørsmål? Gå til Spørsmål og svar

Datoer & Pris

Prisen for hele Mission Adventures vil være mellom 5000 og 6000 kroner per person avhengig av flypriser. Dette inkluderer mat, overnatting, undervisning og opplæring, reisekostnader inkl. flybillett og tjeneste. Merk! Denne prisen er med dagens flybilletter. Det betyr at ved en sen på melding kan prisen gå noe opp.
Depositumet er på 1000 kroner per deltager. Dette går til billettreservasjon, og refunderes ikke ved en eventuell avbestilling.

Bli Stab

Staben på Mission Adventures (MA) består av frivillige medarbeidere og
fulltidsarbeidere. De frivillige er mennesker som er en del av et nettverk som har vært innom MA gjennom tidligere år. Fulltidsstaben er de som står i dette arbeidet til daglig.

FRIVILLIGE MEDARBEIDERE

Det er mulig å være med MA som frivillig stab om sommeren. Hvert år tar vi med oss noen medarbeidere som ledere på MA.

Hva innebærer det å være stab?

Som stab på Mission Adventures er du en leder for ungdommene, og dermed også et forbilde for dem. Du får være med på å støtte, oppmuntre, utfordre og hjelpe dem til å vokse i oppgavene de møter. Dette er også en unik mulighet for deg til å få reise ut på misjonstur. Du får ta nye utfordringer som leder og vokse med Gud. Vi legger stor vekt på at undervisningen skjer i praksis. Samtidig får du bli kjent med herlige mennesker, oppleve en annen kultur og være med å bety noe både for de du reiser ut sammen med og de du møter der ute.

Under outreachen vil staben fordele ansvarsområder, som kan være økonomi, praktisk arbeid, barneevangelisering, skattejakt osv. Det vil være en outreachleder og 3 stab på som fordeler de ulike ansvarene seg imellom. Vi ønsker at du som stab også får ta nye utfordringer og vokse i det Gud har gitt deg.

På stabstreningen før ungdommene kommer til UIO Kristiansand blir du trent på det du skal være med på. Derfor ønsker vi en god kommunikasjon med deg i forkant, med å finne ut oppgaver som passer for deg, både under treningsleiren og outreachen.
Vil DU være med å bety en forandring og se Jesus forandre mennesker via DEG?
Ta kontakt!

Kontakt

E-Mail: missionadventures@heimen.org
Telefon: foreløpig ingen telefon tilgjengelig (Telefon UIO Kristiansand: +47 38 10 68 70)
Post: Ungdom I Oppdrag Kristiansand MA, Skjægårdsveien 20, 4625 Flekkerøy, Norway

Mission Adventures i Norge

Sjekk ut de andre basene: MA GrimerudMA Skien