Mission Adventures – 2018

Mission Adventures – Misjonsturer for grupper

Mission Adventures inviterer deg og din ungdomsgruppe til en misjonstur.

Gjennom korttidsmisjon ønsker vi å stå sammen med og tjene den lokale menigheten. Vi tror på å fullføre misjonsbefalingen ved å formidle en iver for et livsvarig misjonsengasjement i hver enkelt deltaker.

“For Herren har vel sagt deg hva godhet er, og hva Han krever av deg. At du skal gjøre det som er rett, elske barmhjertighet og vandre ydmykt med din Gud.” – Mika 6:8

 

Hva er tilbudet: En misjonsopplevelse

Vi tilbyr et 14-dagers program, et ferdig opplegg til deg som ungdomsleder – vi skreddersyr misjonsturer for ungdomsgrupper. Vi legger alt til rette slik at dere som menighet kan gjøre tjenesten.

Mission Adventures starter opp med noen dagers treningsleir på vår base. Der har vi undervisning, lovsang, gruppesamlinger og tid med Gud for å gjøre oss klare for action.

Etter det drar vi på en ti dagers misjonstur. Her får ungdommene bruke det de har lært. Vi vil sørge for at dere får gjort evangelisering, praktisk arbeid og tjeneste for den lokale kirken.

Mission Adventures fokuserer i stor grad på Europa, og vi har et stort nettverk av misjonærer vi har kontakt med og reiser til. Avhengig av dine erfaringer og ønsker, kan vi reise til forskjellige nasjoner (Estland, Romania, Tyskland, Sveits, …).

Ønsker du å se ungdommene dine vokse, ta nye steg og få dypere kjennskap til Gud som Herre over livene deres? Da er Mission Adventures noe for deg – det vil bli livsforvandlende for gruppen din!


Datoer & Pris

3000 Kr + Flybillett (eller annen transport) – forventet full pris er 5000 – 6000 Kr

Depositumet er på 1000 Kr per deltager. Dette går til billettreservasjon, og refunderes ikke ved en eventuell avbestilling.

  • Påmeldingsfrist 1. april 2018
  • Innbetalingsfrist 11. mai 2018
  • Treningsleir 1.- 3. Juni 2018
  • Misjonsturen er i begynnelsen av sommerferien

 

Kontakt
E-Mail: missionadventures@heimen.org
Telefon: foreløpig ingen telefon tilgjengelig (Telefon UIO Kristiansand: +47 38 10 68 70)
Post: Ungdom I Oppdrag Kristiansand MA, Skjægårdsveien 20, 4625 Flekkerøy

Ønsker du mer informasjon? Vi sender deg gjerne mer materiale.

Mission Adventures i Norge

Sjekk ut de andre basene:

MA Grimerud MA Skien 

 

Har du vært på tur før? Vil du være Mission Adventures stab?

Ønsker du å hjelpe ungdomsgrupper å dra på misjonstur? Bli stab på treningsleiren og/eller misjonsturen, og vær med å bringe Jesus til nasjonene.

Vil du gjøre en forskjell og se at Jesus forandrer mennesker gjennom deg?

Kontakt oss!

 

Spørsmål og Svar?